Koncentrák lásky

Koncentrák lásky

Anotace: I takhle to někdy je......

Koncentrák lásky
Kremace citová
občas je hnusné
jak se chlap zachová....

Někdy si přijdu jak
Truhlice smutku
Nechtěná, zrazená
Žiju ze zármutku

Z přemíry bolesti
Hořkosti poháru
piju a nabízím.....
je toho pomálu

TAK BER!
Autor Adelein, 19.10.2011
Přečteno 312x
Tipy 7
Poslední tipující: Holka z davu, CULIKATÁ, tato22, Jakule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí