Pravda a smysl

Pravda a smysl

Anotace: ...

Cestou kráčím,
Někam do neznáma,
Cestu si značím
A světem koluje fáma,
Že hledám hory zlata,
Hory stříbra,
Že hledám do nebe vrata,
Že hledám křídla.

Hledám pravdu a smysl života,
Hledám života růže.
Nenajdu je, to je jistota,
Nikdo nemůže.

Vím, proč to nejde,
Vím moc dobře.
Z očí a mysli sejde,
Můžeme svět vidět černě a modře.

Ale jedno je jisté,
Žádný smysl života není,
Přeji si umřít Kriste,
Tak proč si života cenit.
Není to dar, jak si všichni myslí,
Žádná pravda není jistá.
Jednou musí každému dojít kyslík,
Už chci být doma – u Krista.
Autor Žiťa, 15.02.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí