Navždy sbohem

Navždy sbohem

Anotace: ...

Když zavřeš navždy své oči,
Už nikdy neuvidíš létat orla v oblacích.
Svět se dál točí,
Ty žiješ v rozpacích.
Andělé tě volají k sobě,
Uvidíš je, až budeš ležet v hrobě.

Když ti svíce života zhasne,
Tvá duše opustí tělo.
Na konci tunelu uvidíš světlo jasné,
Requiem ti v uších znělo.
Ne orli, krkavci nad tebou krouží,
Ležíš tváří v louži.

Nemůžeš se podívat na modré nebe,
Nemůžeš hudbu slýchat.
Celé tělo tě zebe,
Už jsi přestal dýchat.
Tak se snaž probrat honem,
Nebo už nikdy nevstávej – a buď navždy Sbohem!
Autor Žiťa, 16.02.2006
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí