Neplač!

Neplač!

Anotace: Neplač proto, ze to skoncilo...bud rad, ze se to stalo...

Neplač! Jsou to zbytečný slzy!
Neplač! To se spraví brzy!
Neplač! tím prostě nic nevyřešíš!
Neplač! ,že zklamal tě ten, komu tolik věříš!
Neplač! On už nemá ti co dát!
Neplač! Chtěl si s tebou jenom hrát!
Neplač! Úsměv chci spatřit zas na tvé tváři!
Neplač! Buď jak sluníčko, co ve dne září!
Neplač! Jsem ten, kdo tě vždy podrží!
Neplač! Úsměv ten přec vždy vítězí!

A proto neplač, že to skončilo!
Buď ráda, že se to stalo!
Autor Světluška =), 21.02.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí