Strach

Strach

Anotace: Tohle vzniklo dneska v noci.

Bojím se. Bojím se rána.
Zvony bijí půlnoc
a já slyším lidské hlasy
co mě škrtí -
a já jim toužím utéci.
Přemýšlím jen kam
a zjišťuji že nemám,
nemám proč
se bát.

Ležím zas' tu sám
a moje sestra dávno spí
a ta bolest z mého bytí...
drtí mě.

A nemůžu jen spát -
i sny mám často bolestivý.

Bolestivý jako melodie
která zrovna proudí ve mně.

Prohlížím si ruce svoje -
vyzáblý a potrhaný.

Prohlížím si svoji postel -
vrací se mi stesk a bolest.

A všechna tíže na mých bedrech
usedla.
Věčně trpím dny i noci
a vždy strach mám z rána.

Vnímám zvony -
ty co bijí o půlnoci
a chráním sebe
před lidskými hlasy.

A bojím se. Bojím se všech duší
že mi chtějí ublížit.

Vím, že nemám,
nemám proč se bát,
neboť navždy
navždy budu jenom sám.
Autor frangir, 23.02.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nač tolik pesimismu?

23.02.2006 13:22:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí