Nežiju

Nežiju

Anotace: ...

Mlha se snáší
Temné mraky mně ovíjí
Snad zůstanu v paměti vaší
Vzpomínky mě přikryjí

Hlas se ozývá
Ze strany druhé
Naděje mi nezbývá
Mám nohy tuhé

Chtěl bych jít dál
Nemůžu – tak chtěl osud
Že nechci tu být bych lhal
Žil jsem… až dosud.
Autor Žiťa, 24.02.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí