Samota

Samota

Anotace: Je večer, chystám se jít spát a moje osamělé srdce se opět topí v hořkých vzpomínkách a zklamání...

Doufala jsem, že budu sama,
však jsi tu se mnou, má samoto známá.
Dva plamínky hořících svíček
odráží se od mých víček,
veškerý teplo pokoje
co do noci se mnou popluje,
veškerý teplo mýho života,
jinak jen samota.

Bála jsem se těchhle večerů,
však v Tvém objetí byly tak vzdálený,
teď jen dvě pochodně tonou v šeru
a jedno srdce ztrápený.
Žhavej konec tenkýho knotu
rozeznívá uvnitř tesknou notu,
smutná písnička v hlavě zní -
daň za Tvou návštěvu poslední.

Já chtěla právě Tobě všechno dát,
bez výhrad se Ti odevzdat,
teď se musím trpce pousmát,
chtěl sis jenom hrát,
ostatním do očí se smát,
snad z dlouhé chvíle se mnou spát.

Dál jen v sobě dusím bolestnou trýzeň,
vzpomínky na něhu, na Tvoji přízeň,
po Tvé blízkosti, Tvých dotecích žízeň.
Ty už jinde hřešíš
s cizí nahotou,
děkuj, že nevíš,
jak bolí usínání se samotou!
Autor Verýsek, 03.03.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale ví...moc dobře to ví...

08.04.2006 22:40:00 | Yennefer

Andílku můj ta bolest je pryč stala se minulou jsem tu pro tebe já tvůj lék na bolest aby verše již jen veselými byly .Krásna basen plna bolest takove basne jsem psal nez jsem te potkal proto ode mne dostavas krasnou 100

03.03.2006 16:52:00 | Carlos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí