Zrádče

Zrádče

Anotace: pro tebe.... Vrahu mého bytí....

Z utržků vzpomínek složila jsem větu: Jdi už k čertu!!
Umři!!!!!!!!!!!! Tak strašně to od tebe bolí....
Jsi už k čertu!!! nech mě krvácet!!
Hněv ve mě kypí... umři! odejdi!! ať je konec...
Ze dne na den... ani mrtvá ani živá...
Z utržků vzpomínek složila jsem větu: jdi už k čertu!!
Prouhy slz do ruda barví mi tvář...
Vykřičet do mraků jak strašně to bolí!!
Vyrvat si hada jež na srdci jsem nosila
Umřít... abych nikdy nebyla!
odejít... a nikdy víc se nevrátit
Zatratit... od života se odvrátit...
Jdi už k čertu! Hade! zloději srdcí...
Umři!! a ukonči mé trápení...
Odejdi.. a je mi fuk, že minulost nezměním!!
už na mě nemluv.... dělej jako bych nebyla...
zrádče... dobrovolně srdce jsem si zlomila!!
Jdi už k čertu.... Umři.... Skonči mé trápení...
Autor Gwladus, 08.03.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ta se mi clkem líbí, ale jenom se ptám, když jsi tohle chtěla a teď se to stalo, tak proč..?

09.04.2006 16:02:00 | Bajík

No musím říct, že nás tu má hodně asi podobné období, včera jsem taky napsala báseň s názvem Jdi už k čertu, tak přeju ať je Ti líp.

15.03.2006 18:14:00 | grázlík

Na mě je tam těch čertů a smrti nějak moc

08.03.2006 17:40:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí