Trosečníci

Trosečníci

Anotace: ..když v noci bývá smutno...

Trosečníci ve vlnách anonymního města
Spřádají po nocích své touhy
V přítmí pokojů stejná slova, stejná osamělost
Stejná touha po lásce a něze...
Kolik takových teď v hloubi noci nemůže spát?
Dva? Tisíc?
Čekají na rozednění jako na spásu.
Čekají až budou smět zapomenout
V ruchu všedního dne na to,
Co jim tak zoufale chybí...
A město je prázdné a chladné a moře je tak daleko...
Autor Jn.s, 10.03.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí