KONEC

KONEC

Anotace: Psala jsem to když mi bylo fakt strašně a můj život nestál za nic...

KONEC

Na obloze hvězdy září.
Tma je jako konec světa.
Pár slz stéká po mé tváři.
Ozářená trochou světla.

Připadám si sama.
Opuštěná, bez pomoci.
Bloudím nocí,
mezi stromy.

Snad ani cestu nevnímám.
Jen temnotou se prodírám.
Přemýšlím o životě.
O všem co se stalo.
O všem co teprve bude.

Nebylo moc dobrého.
A už nikdy nebude.

Hodinky vytáhnu z kapsy.
Přesně půlnoc brzy bude.
Naposledy prohlédnu si světa krásy,
světa, na kterém třináct let jsem byla.
A moc hezkého nezažila.
Těch třináct let skoro ztráta času byla.
Proto teď vše skončit jsem se rozhodla.

Skála kterou v dáli spatřím.
Zdá se jako to co hledám.
Bezmyšlenkovitě tam mířím,
a dříve než se naději,
stojím na jejím vrcholu a...
...padám.

Padám do tmy nekonečné.
Do ticha.
Ruce ke mně vzpíná,
náruč smrti otevřená.
Padání zdá se mi věčné.
Však je to jenom klam.
A po chvíli sáhodlouhé.
Zazní výkřik do ticha,
a moje duše zhasíná...
Autor -Wendy-, 10.03.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No já nevim jakto že to píšu.....dřív jsem psala o lásce a hezkejch věcech ale poslední dobou je to spíš smutný atd.

10.03.2006 14:48:00 | -Wendy-

Může, ve 13 je člověk zmatený a má pocit, že mu nikdo nerozumí.
Mám jednu podobnou ze svých 13 a dnes se za ni trochu stydím a trochu se ji směju.

Určitě piš dál, máš tam pár hezkých veršů.

10.03.2006 12:54:00 | Písnička

Pane Bože!!!!! Jak tohle může napsat 13ti letá holka???:-(((

10.03.2006 11:07:00 | mucíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí