OSOBA

OSOBA

Anotace: Jednou mi někdo řekl ať nepíšu tolik v rýmech tak jsem to zkusila...řekla bych že mi to moc nejde, ale posuďte sami ...

Nocí klidnou rozléhá se,
křik malého chlapce.

Jen jeden úder a vše skončí.
Osoba zahalená v plášti,
pozvedne nůž,
a za svitu měsíce,
chce vše skončit už.
Ukončit chce život chlapce,
který se osobě znelíbil.
Chlapec je vyděšený.
A proto křičí do noci.

Osobu to neodradí,
a ve chvíli,
kdy nůž zabodne se do srdce,
měsíc zahalí mraky.
Osoba utíká,
má zkrvavené ruce.
A svůj život skončí taky.

Tam na mostě nad řekou,
osoba prodírá se temnotou.
Bez rozmyšlení skáče dolů.
Vlny pohltí osobu temnou.

Ráno jest slunce krvavé,
tak jako v noci ruce osoby.
Osoby která z výčitků svědomí,
ukončila i svůj život nešťastný...
Autor -Wendy-, 10.03.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí