Pomoc....

Pomoc....

Anotace: do této básně jsem se dost vžila....nevím,možná mě naučila vážit si života a sama sebe.... naunevím co na to říci,ať si udělá názor každý sám....

V blátě a chladu mokré vlasy má,
opuštěná ,sama a zničená zůstala,
na světě pro ní zbyla jen lež samá,
dříve ve dveřích svou lásku vítala.

Kde jsou ty časy co měla stále pro co žít,
láska k člověku náhle vyhasla,
najednou nemohla spát ,jíst ani pít,
nad činy svých blízkých jen užasla.

Nenávist jí udělala přes život čáru tlustou,
nemá chuť bloudit po zemi,
bojí se bojí, že její city vyhasnou,
moc by si přála prožívat radost se všemi.

Její pomoc od problémů?-je ostrá žiletka,
pohled na krev uklidnění jí přináší,
miluje jak jí z žil krev vytéká,
bere to jako pomstu a její tělo se vznáší.....

Proč jen nikdo nevidí, jak se tolik trápí?
po potůčcích krve se jí smrt prochází,
a proč jí nikdo nedrží, když v slzách se utápí?,
prosí o držení nad vodou, když v nesnázích se nachází...
Autor Dany1, 11.03.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí