NENÁVIDÍM SVĚT

NENÁVIDÍM SVĚT

Anotace: Stejně jako u básničky LÁSKA NEEXISTUJE...

Svět nesprávný se mi zdá,
Vše je špatně.
Nic není tak jak má.
Každá moje část,
každý kousek mě,
v širokou dál odplouvá.

Vše se ztrácí ve tmě.
Kde jsou časy kdy jsem se smála?
Nejsem jako dřív.
Svět se mění a my s ním.
Já se měním pořád víc.

Z rozesmáté holky,
stává se tma sama.
Tma která stále houstne.
Zahaluje moji tvář.
Už mi nasazuje plášť.
Nemohu ji zastavit.
Já nenávidím svět!
Autor -Wendy-, 12.03.2006
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Si vo veku ,keď Ti ťažko
niekto niečo vysvetlí.
A preto navrhujem:
Píš ďalej!

17.03.2006 13:31:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí