Ty Zlý...

Ty Zlý...

Anotace: ...neposlouchá mě....(díky za hodnocení a komentáře)

Koupu se v jezeře slz,
strach číší z okolí.
Každý jiný by už zmrz,
já stále musím řvát - "To bolí!"

Vem mě k sobě!
Ty Bezcitný!
Chci hnít v hrobě,
třeb i bez hlíny.

Odevzdávám se ti
a ty mě odmítáš.
Mé city jsou pro tebe jak smetí,
a přece je nesmetáš.

Moji duši,
bereš za odpad.
Někdo na tvé brány buší!
Jsem pro tebe prokletá snad?

Proč ti nestačí,
zoufalé prosby.
Mé srdce brečí,
slyší jen hrozby.

Skrývám se ve tmě půlnoční
a svit měsíce mi v očích hoří.
Nemám víru silniční,
má mysl se z bolestí boří.

Utíkám do dáli
a déšť se spustil.
Kroky už pálí,
navždy jsi mě opustil.

Měla jsem jen víru v tebe
teď už mi nezbylo nic.
Zloba se mi z úst dere
vyřvávám si slzy z plic.

Zapomněl jsi na mě?
Tak já na tě též!
Volala jsem marně!
Teď se tedy těš!

Pozoruj dál můj život trpký,
donutil jsi mě přežívat.
Jsi na to tak hrdý?
Dál budu se v koutech skrývat!

Navždy?!!
Autor Jane, 13.03.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš skvěle. líbí se mi to.Moc.

16.05.2007 15:43:00 | Raymond

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí