Teď

Teď

Anotace: nevím co k tomu říct, je to nic moc, takze ani nevim proc jsem to sem dal

Teď
Zrovna teď?
Právě teď je jedna z těch chvil,
kdy bych pil

Pil až do ochabnutí svalů
s nadějí,
že už nikdy nevstanu

Velkým chtíčem pro ni planu
velká láhev proti zmaru
Stojí plná přede mnou
a já na ni nedostanu.

Jak rád bych se napil
A otupil svůj žal
Tak nevím proč.
Proč sedím tu dál?
Autor Raallio, 17.03.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S velkou kamrádkou lahví
léčila jsem spoutstu trablí
nenastal však žádný zvrat
dneska chodim radši spát.

17.03.2006 15:32:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí