Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: ....Znovuzrození...

Padají hvězdy
Přímo do náruče
Všechno se mi točí
Nikdo nepomůže
Nikdo, stále nikdo.

Je ticho
Strašlivé ticho
Jsem stísněná ve své duši
Srdce mi strachem buší
A on nepřichází
Nikdo, stále nikdo.

Studený vítr
Cit nehřeje mě
Bojím se výšek
Stoupám stále
Někdo mě nese
Nahoru k hvězdám
A on nepřichází
Nikdo, stále nikdo.

Chladné dlaně
Mě hřejí na kůži
Jsme vysoko nad zemí
Všechno černé zdá se mi
Jen temperament mě tíží
On ve mě se shlíží.

Mám strach
Bojím se jej
Mrazivé oči
Zallité krví
Křičím nahlas
Snažím se jen
Můj křik je písen pro nikoho..

Najednou padám
Stále níž
Jeho napadám
V ruce kříž
Křečovitě držím
Políbek smrti mi dát smíš

Všechno mě bolí
V kaluži krve
Spadla jsem z nebe
Má duše mě zebe
Je prázdná
Jak váza s kytkou
Hraji si s krvavou nitkou..
Matka mě chová
Otec volá
A on v tomto životě znovu nepříjde
Nikdo, stále nikdo.
Autor Jane, 18.03.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přečetl jsem všechny Tvé básně a opravdu jsou výborné. Všechny mají myšlenku, oslovily mě.

16.05.2007 15:47:00 | Raymond

láska neštastná?..o té jsem se přeci v této básni nemluvila..

18.03.2006 19:15:00 | Jane

Není to špatná básnička, jen je taková ohraná. Je v ní spoustu místních dílek, prostě to věčné - láska nešťastná.

18.03.2006 17:24:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí