Ticho

Ticho

Anotace: ...

Ticho – jaký je jeho zvuk?
Ticho – přehluší každý hluk.
Ticho – jak vypadá?
Jako když slunce za hory zapadá.

Ticho – smutek je ticho.
Z toho slova bolí břicho.
Mluvím řečí ticha
A ticho mi do ucha vzdychá.

Ticho je kouř, který ke stropu stoupá.
Ticho je voda, která se sama v sobě koupá.
Co je než ticho tišší?
Co je mi než samota bližší?

Jakou má ticho chůzi?
Ono má vizi hrůzy.
Až to tady skončí, až to padne,
Kdo pak všechno ovládne?

…T…I…CH…O…
Autor Žiťa, 21.03.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí