Vrah

Vrah

Anotace: Ehm,tak další dá se říct lyrická báseň

Nejhorší dobou pro lidské vědomí,
bývává ztráta křehkého svědomí.
Nesoucit s lidskou rasou,
Pohlcen býváváš neznámou krásou.
Krásou smrtelnou, nenávistnou,
pohlcen jsi dávnou tmou.
Svědomí nemáš, nechceš ho znáti,
baví tě v noci do lidí mlátit.
Až se zas probudíš, procitneš do dne,
uvidíš, nevěříš, něco tu vadne.
Uvadá život lidských obětí,
neznámí pomocník ti jenom odvětí:
„Chtěli žít, umíraj, svědomí popíraj,
nejsou jen obětí, není svět, není tu, pro děti.“
Autor Mania Dardeville, 21.03.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ááá další básnička, která se mi od tebe líbí:) máš talent:) drž se toho:)

22.03.2006 10:35:00 | Emma Kulíková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí