Odloučení

Odloučení

Anotace: Nechť si to každej vysvětluje po svým :) Tím "když je to už dlouhý" jsem měla na mysli dlouhej den ve škole.

Chodíme v mlze
dva opuštění.
Přenesem' se přes hoře
který není k vykoupení.

Budem' kráčet věky vedle sebe
jako dva zatracenci,
jako dva odvedle.

Koleje se rozbíhají
my dva jediní jdeme sami
Po ulici
večer
se smutně chodí.

Spojujeme utrpení,
každý zvlášt
je sám.

Sami kráčíme jeden vedle druhýho,
sami kráčíme po jiným břehu sebe.

Utrpení jako viset na kříži
se projeví v očích
v cizím prostředí
se emoce napustí
do hlavy
jdou myšlenky chorobný
oči vysychají
když je to už dlouhý

Nemoci pohybu
nemoci nádechu
když se to prodlouží
Nemoci úniku
a jen úzko v srdci.
Autor frangir, 22.03.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí