Srdce

Srdce

Anotace: nemám k tomu co dodat

Přemýšlím o všem co jsi mi provedl,
jaký si teď a jaký být si také dovedl.
Jak nabídl si mi srdce tvé,
a jak sem si ho vzala a dala ti za něj své.

Ale ty asi nevěděl s co dělat si sním měl,
tak si vzal nůž a to srdce zabodnout chtěl.
Kéž by si jen jednou bodl,
ale ty ses pro něco jiného rozhodl.
Sice nejsi žádný řezník,
ale z toho srdce je ted´ cedník.

A nyní ,když vzpomínám si matně,
si přišel na to, že je asi něco špatně.
Asi by si chtěl vše do pořádku dát,
ale k tomu nestačí jen ,,mám tě rád´´.

I když těžko nachází se slova hezčí,
já myslím že činy budou lepší…
Když řekneš mi že máš mě rád,
tak já se znova začnu bát,
začnu se bát o to zjizvené srdce,
že ty mu zase ublížíš lehce.

A to nechtěla bych už nikdy zažít
Tak co s tebou dělat mám?
Když my spolu nedokážeme být,
a bez sebe asi také ne...
Autor cestovatelka, 25.03.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tak tohle je básenka, které se dá i věřit. upravit trochu rytmus, vznikla by fantazie... 80, zatím!!! :D

25.03.2006 19:47:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí