Nic se nevrátí

Nic se nevrátí

Anotace: Neberte mi snění, neberte mi cit já Vám taky neberu oprávnění žít!!!

Na pokraji toho co vám bylo vším
tiše své dílo dovrším
Jen tiše opustím tento svět
ne, nechi znát žádnou cestu zpět
Nechi už posloucht ty lidské lži
chci se stát vodou jež drobně mží
Klidně a nezhýrale padat dolu
avšak pád to bude bez jakéhokoliv bolu
Nebude to tvrdý, těžký pád
když dopadnu budu tam kde mě má každý rád
Nikdo mi už neřekne to smutné "Miluji tě"
tak smutné... co stejně vždycky ohromí tě
Jak člověk dokáže stále stejnou chybu odpouštět
jak dokáže neunavně hledat dobrý střed
Já to nedokážu
proto si teď oprať kolem krku vážu
Odpouštím...
Odpuste...
Autor ďábel strážný, 25.03.2006
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dá se na to napsat víc než 100? Nedá (nebo mám vadu slovní zásoby ??? :D )

25.03.2006 19:50:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí