Černá

Černá

Anotace: ...

Černá je moje barva
Černé jsou moje sny
Jsem jen ubohá larva
Noční můrou mi jsou dny

Černá je moje minulost
Černá i budoucnost bude
Černá je moje posedlost
Jen kapky krve mám rudé

Černé jsou moje básně
A pořád chci černé více
I přes tu černou vidím jasně
Černé jsou i moje plíce
Autor Žiťa, 28.03.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí