Prší...!

Prší...!

Anotace: prepadl me nejaky smutek..tak sem psala a psala..a toto z toho vzniklo... je to inspirovany nekym koho velmi dobre znam...;)

Prší!Sedím u okna a koukám ven...
ven na opuštěnou ulici...
Tu spatřím ženu, možná spíš dívku
v provazech deště stojící...

Neoplývá krásou,
škaredá však není!
Proč ona tam postává?
Od rána - do setmění...

Modelka?To ani nápad!
Je spíš trochu při těle.
Smutná, zmoklá, zkřehlá slečna
čeká, kdo ji zahřeje...

Tu přichází chlapec z dáli,
nejde mu však naproti.
Co kdyby ji nechtěl chytit
jako ptáčka? Do ruky...

Vyslal úsměv k dívce plaché,
otočil se a šel dál,
slečna něžně zvedla koutek,
teď už má zas v srdci žal...

Pokaždé, když sedím u okna a koukám ven...
ven na opuštěnou ulici...
Vidím smutnou, zkřehlou slečnu...
Ta slečna pláče...
Jako to nebe...
Jako já...
Autor Světluška =), 28.03.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pájinko, neplakej tobě sluší když se usmíváš :)

06.10.2006 15:55:00 | evy

Taková smutná, ale krásná... za 80 % neb chybí mi jasné přiklonění se k jedné formě...

28.03.2006 21:45:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí