Jsem sám...protože.

Jsem sám...protože.

Anotace: Na rychlo, co jsem cítil...

Jsem sám…protože.
Nikdo nezná svůj osud,
nikdo nezná co ho čeká,
jen hříčka osudu mu šlape na paty.
Skončí to smutně nebo na mraky.

Srdce své do toho dávám,
srdce své se snažím zklidnit,
mám však pocit, když už nic nemám,
štěstí už nehledám.

Jen konec na mne hledí,
jen málo zbývá mi snění.
Už vidím ty dveře konce,
snad půjde to hladce,
lépe než v životě, kde každý,
hledí na jen na své.

Světlo ze všech stran, kolem mne,
jen hledím, jak svírá mne ve svých barvách,
nejrůznějších kaňkách, nebojím se jen cítím,
studený vzduch, to jak…
Autor oliver, 01.04.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný

09.04.2006 19:36:00 | Davex

naboural ses mi do hlavy a sepsal jsi moje nynější myšlenky?:) no snad je to jen chvilkový a nemyslíš to úlpně vážne...jinak napsaný je to ale hezky, moc

01.04.2006 19:11:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí