List osudu

List osudu

Anotace: cesty života jsou nevyzpytatelné

Když jsem tě zahlédl poprvé,
srdce mé tlouklo stále rychleji,
v onen den jsem pochopil,
že život můj se už nikdy nevrátí do starých kolejí.

Dnem a nocí byla si mou myšlenkou,
jejiž plamínek mě hřál u srdce,
nemohl jsem spát,nemohl jsem jíst,
nebyl jsem si tehdy jist,
zda lásku mou opětuješ.

Teď už vím,že srdce tvé tlouklo tehdy s mým,
bohužel je všechno jinak,
zahalil nás hustý dým.

Dým nemoci,
který lásku zničil,
smrt versus láska osud líčil,
a zapsal jej,
do knihy života.

Byl to pro něj jen pouhý další list papíru
Autor El, 01.04.2006
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tobě že je 15 let?
Za tech mých,
skoro čtyřicet,
se asi vážně změnil svět.

01.04.2006 20:25:00 | Silvie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí