Proč láska a přátelství,

Proč láska a přátelství,

Anotace: Jak citim nektere veci

Proč láska a přátelství,
tak těžké toho dosáhnout,
možná stačilo by jenom mávnutí,
a srdce samo by našlo odpověď.

Když život se mi hroutí,
pod rukami kroutí,
lásky mi ještě zbývá,
však není komu skýtat.

Cítím, jak sil my ubývá,
do života loděnice,
už srdce se mi svírá,
pod bolestí skomírá.
Autor oliver, 02.04.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí