Složítí lidé

Složítí lidé

Anotace: Tohle není láska....

Chtěli jsme se
Kdysi
Přiblížit
Čtyřem dohodám
Pomalu kráčet v míru
Před plamenem s hudbou ptactva

Pamatuji před rokem
Teď dere se mi
Do kostí,že byl to
Pouhý krok
V paměti mám rok

V tichu děláš
Barevné zázraky
Můj rajský ráj o čtverci
Teď tvůj je celý

Přemítám vedle
V pokoji
„Aspoň na kafe bys šel?“
Neboj se
Nechci tě vlastnit
Jen pár minut si
Něco přát

Zachytnem si prsty
Každý z nás ze stejného těsta
Já i ty – lidé s láskou složití

Na dně hrnku v tichosti
Najdeme pravdu snáz než

Tisíc slov ,než tisíc dotazů…
Vyřknu je
S hlavou hořící
A tvé oči v sloup

Vždy´t slova
Jsou
Někdy víc než sůl
Mžouráme po stole
Se smyčkou v oku
Po levém boku
…………….A nemůžeme svá hrdla rozevřít
Autor mateska, 06.04.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi hodná, tvůj komentář mě potěšil. A taky tahle Tvoje báseň, je smutná, ale pravdivá. Včera jsme měli první výročí...
Je pozdě a ráno musím do práce, ale vrátím se k Tobě, slibuju.

28.07.2006 00:31:00 | Miléne Marguerite

pekné

07.04.2006 17:12:00 | Mlha

Akiho,Jarynbacina,Anny,Šumienky,atd

06.04.2006 13:10:00 | džemo

Táničky,Muorka,Sunny,Hančí,atd

06.04.2006 13:07:00 | džemo

A čítala si už niečo od Buližníka,
Cecilky,

06.04.2006 13:06:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí