FALLEN ANGEL

FALLEN ANGEL

Anotace: Přeci kdo četl mé dě básně předchozí ví o čem jest tato, neboť mé srdíčko krvácí.

Na rohu ulice anděl tiše stál,
v dlaních svých tvář měl,
celý se chvěl, pln bolesti,
bolesti z lásky své, umíral, umíral,
ale nikdo ho nespatřil, jen tak tiše stál,
na svůj osud čekal, celý se chvěl,
vždyť přeci umírá, bílá křídla zčernala,
oči krví zalité, vždyť přeci již mrtví je,
vždyť přeci umřít za lásku svou musel,
tak nedívejte se, jak stíny mu šeptají,
neboť proměna jest dokonána,
padlí anděl v zástupu svém,
padlí anděl s temnou duší odchází.
Autor SvenHassel, 06.04.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí