Poznání

Poznání

Anotace: Já jsem to temno, já jsem ten žal....ty jsi to světlo...tak nezhasínej prosím...

Šel jsi směry,
kde je temná pláž.
Černými ledy.
A zřel svatozář.

Nebyla cizí,
byla jen tvá.
Zrcadlo mizí
a jsi zase sám.

Poznals sám sebe
v odraze svým.
Andělské nebe
je domovem tvým.

Nechovej žal.
Já jsem ta tma.
Objímám dál
tvá ramena.

Obklopen mnou
nemusíš běžet.
Jsem za tebou
a budu tě držet.

Zastav se chvíli
a poznej ten hlas.
Není ti milí?
Je jednoho z nás.

Šeptá ti básně.
O lásce k tobě.
Poslouchej jasně.
Než zmizí ti v hrobě.

Až světlo nastane,
já nebudu už.
Mé srdce napadne
fakt ostrý nůž.

Držet ho smím
vždy jenom já.
Pod krkem svým
já jediná.

Život svůj zmařím.
Miluji tebe.
Chci tě jen dostat
do modrého nebe.

Ne, oběť to není.
Je to jen láska.
Bude rozednění
a temnota praská.

Zachraň svou duši.
Uteč přede mnou.
Duše ti sluší.
Nenech ji zahynout.

Jsem jenom mrak.
A ten jednou přeletí.
Až stane se tak.
Jiná tě bude mít v láskyplném objetí.
Autor mozec, 07.04.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí