Dětský smích

Dětský smích

Anotace: je to psaný před pár minutkama

Nese se dětský smích pokojem a já myslím že zešílím
Nenávidím to...
ALe hlavně závidím
Chci být taky zase dítětem
Chci se na svět dívat vesele
Nechci být depresivní puberták co neví jak bude dál život prožívat
Mám strach ze součastnosti i z dospělosti
Bojím se tak moc že bych nejradči z mostu hned všechno ukončila
Autor polibek.smrti, 08.04.2006
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smích ještě ujde horší je pláč co nejde utišit

29.11.2012 18:23:24 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí