Náhrobní nápis I.

Náhrobní nápis I.

Anotace: ...

Vzpomínat je zbytečné, když už se nevrátím,
buďte rádi, že mě nemáte, protože to co nemám neztratím.
Zbytečná jsou velká slova,
když tu už nebudu znova.
Autor Žiťa, 09.04.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí