Minulost...

Minulost...

Anotace: bez tebe....

Bez tebe jsem ztracená
ubohá perla v moři.
Zhasni svíce, než vášeň dohoří.

Bez tebe jako bez dechu...
Láska bez touhy žít.
V nevěře hledals útěchu,
divíš se, že Sám máš být

Bez tebe jsem zlomená
Stará žena za petlicí,
smutná a shrbená a na Své staré líci vepsána je minulost

Co je to za nenávist, jež v očích ti hraje?
Pohled odrážejíc stín lásky naší...

Odchází...?
Umírá...?
Nebo snad zpět se vrací...??

Bez tebe jsem zoufalá...
jako dítě v davu
Stydlivě kloním hlavu, když tvé jméno slyším...
z temné hlubiny své svědomí křísím.

bez tebe jsem ztracená.
bez tebe jsem.... :)
Autor Gwladus, 19.04.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí