TENKRÁT !

TENKRÁT !

Anotace: tenkrát člověk dělal blbostí ...

Já tenkrát vás všechny líbala
a byla jsem pyšná,
ikdyž už nevím na co.
Zahrávala jsem si s váma
a nebo taky vy se mnou
a dávali jste mi naděje
na lásku,
o kterou jsem tenkrát stála tak moc.
Pozdní lítost nevymaže všechny
ty moje malé hříchy,
moje provinění.
Každý už teď ví,
že samotné líbání láska není.
Každý ten noční flirt
ať už smočený v trošce alkoholu
mi KDYSI pomáhal nevěšet nad sebou hlavu dolů.
A co z toho dneska mám?
Vzpomínky,
jak dovede člověk zblbnout
a nevážit si sebe sám.
A vy, po kterých jsem žádala snad přespříliš,
odpuste holce, která chtěla být vašemu srdci blíž...
Autor melebele, 21.04.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje básničky mi jsou dost blízký. Čtu si je ráda.

21.04.2006 13:28:00 | frangir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí