Vzestup a pád

Vzestup a pád

Anotace: Aneb jak to může smutně dopadnout a skončit :( Když člověka zradí zdraví :(

Vede se skvěle, to je krása,
lidi kolem tebe jásaj.

Nabídky na přestup se jen hrnou,
ač víš, že tohle přijde jenom jednou,
chceš zůstat tam, kde jsi začal,
kde jsi svou kariéru načal.

Však čas krachů přijde lehce,
když tvé tělo už hrát nechce,
špatný došlap ten tě zradil,
vše cos měl jsi rychle ztratil.

Nikdo neví co dál bude,
marnost teďka vidíš všude...
Autor Richard LaFontaine, 21.04.2006
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí