El Cardinal

El Cardinal

Anotace: Krátká báseň o církevním hodnostáři. :)

Svatební hostina velký sál
zdvořilé úsměvy slavnostní odění
vybraná společnost pánů dam
vážený host je čekaný

Slavnostní famfáry příchod ohlásí
každý chce spatřit jeho tvář
hlasité vítání začíná
zlacený kříž a černý plášť

Nevěsta s mužem již oddáni
bujaré radosti přítomných
bezzábran hýkají opilí
vážený host je přežraný

Svatební hostina velký sál
přiblblé pohledy poblité odění
vybraná společnost pánů dam
pod stolem ožralý kardinál

PINCHE COYÓTE LADRÓN
EL CARDINAL
Autor Orlok, 05.05.2006
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí