Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Pocit ...

Slyším jen tichý smích z ulice,
zdá se být šťastný velice.
Proč já v srdci jen žal mám,
cítím se osamělá, taky jsi sám?

Nezdáš se, ale cítím, že jsi sám,
jsi ten, kterého už jen znám.
Vím, jak se asi cítíš,
když jen zlo kolem sebe vidíš.

Vím, že venku nejsi osamělý, ne jako já,
ale uvnitř jsi sám, stejně jako já.
Kdy dostane se do našich srdcí smích,
kdy všechno zlé spláchne čistý sníh?

Jsi tak blízko, jako je daleký svět,
nejradši bych Tě objala teď hned.
snad pomohlo by to našim duším,
Přátelství by mohlo … tuším

Jednou, někdy…snad!
Autor seherzada, 05.05.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí