Vysněně

Vysněně

Anotace: 1.5.2006 Složeno při Bachově Air On a G String a taky trochu při jeho Tocce.

Vím o sobě jen to
že žiju.
Nestačí mi to.
Tuším, že miluju zimu -
pro její čistej sníh
a ledový oblaka.
Znějí tu varhany,
dávno už je jaro,
trochu náboženská nálada
bez víry
a bez hříchů.
Chtěla bych někdy vidět
katedrálu.
Její klenbu vysoko,
tak vysoko,
že lidi nevidí zřetělně konec.
Jako nikdo nevidí zřetelně svou smrt.
Chtěla bych jít po ulici,
kde by rostly tulipány,
voněl by tu mech
a dalo by se zhluboko dejchat.
Chtěla bych se vidět v nádherným snu,
kterej by byl skutečností.
Chtěla bych znát lidi,
co by byli čistý k průhlednosti.
Chtěla bych.
Ale nemá to smysl.
Autor frangir, 10.05.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééé, já bych toho chtěla :o) Opravdu, hezké myšlenky :o)

10.05.2006 15:34:00 | ZZuzkAA

No, myslenky jsou v ni pekne. Ale..Mne se to trosku jevi..tak, nepropracovane..nevim. A je to skoda. Takhle je to jen za 80

10.05.2006 15:01:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí