Samota kráčí po skleněných schodech

Samota kráčí po skleněných schodech

Anotace: Kdo v té básni bude chtít najít naději, najde ji tam. Kdo tam bude chtít najít beznaděj, najde ji tam taky.

Samota kráčí po schodech skleněných,
a svoje dluhy nesplácí,
jen pomalu stoupá těžká jako hřích,
když srdce steskem krvácí.

Jednou snad dočká se schodu posledního,
jak březí vzpomínka opře se do nohou,
sklo se pak prolomí pod velikou tíhou
a dvě smutné oči se rozpláčou.

V pustině krvavé jak písek v kolbišti,
pod kroky smutných dam , až do nebe se pne
nekonečná řada skleněných schodiští
a každé z nich je jinak vysoké…
Autor Miléne Marguerite, 10.05.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to hodně dobrý...ale něco tomu chybí..80

14.05.2006 18:44:00 | Kyle

samotu znám... jednou ji snad utnu tipec...

11.05.2006 06:38:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí