Naděje

Naděje

Anotace: moc se omlouvam snazila jsem se napsat nejakou veselejsi ale bohuzel zas se mi to nepovedlo mozna priste proste mi jdou lepsi ty smutnejsi nez ty veselejsi

Slavík smutně zapěje,
prý nemám si dělat naděje.
Přesto teskně zpívá, že je láska živá.

Vrstva prachu mi zdobí samotu
přítel ticho si se mnou povídá
Pachutˇ temnoty uvízla v hrdle
životu mé mu ustříhla křídla

Nemám lodˇ
abych vyprávěla
jak velká tajemství unáší proud
sedím na břehu
v zátiší stavidel
jen myšlenky mé dokáží plout

A přitom se ptám:
Kde to jsem?
Je to zem nebo sen.
Kde to jsem?
Autor 89Rosa, 22.05.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí