Podej mi ruku

Podej mi ruku

Anotace: potřebuju tě...

Podej mi ruku at tě zpátky můžu vrátit
Potřebuju tě totiž tady
Bez tebe bych sílu neměla a asi bych i umřela
Potřebuju tě jako sůl
Potřebuju tě tak už stůj
Pořádně mě obejmi at cítím že si mi neuletěl
Potřebuju vědět že má ještě cenu žít.
Anděli prosím já nechci o tebe přít
Autor polibek.smrti, 23.05.2006
Přečteno 544x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím

29.11.2012 19:01:15 | Kett

Hezké, ale změnil bych poslední větu

29.11.2012 18:57:58 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí