Pryč!

Pryč!

Anotace: ...

Chci být jinde, nepatřím sem,
Zde rozum pohltila zem.
Chci jít pryč, mezi své,
Ale kde?

Snad do blázince,
Tam neuvidím cizince.
Tam víc lepších lidí jest,
Než svobodou se dá vést.

Namísto toho po zemi chodí blázni,
Koupou se v této zkažené lázni.
Svobodu berou zlem a smrtí,
Pro pár zlatých oči se jim třpytí.

Hlásají mír a lásku
A jen se někdo nedívá
Dají ti přes oči pásku,
Tak odejít jen zbývá.

Možná to sami nechtějí,
Ale přesto to všichni dělají.
Možná sami neví,
Že se léčí cizí krví.
Autor Žiťa, 30.05.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí