Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji

Anotace: ...

Odpočívej v pokoji

Studený pokoj
Ztracená duše
Krvavý závoj
Prázdná kuše

Bolest okolo
Zničená existence
Copak je to málo?
Peří z křídel dopadá lehce

Jedno zvadlé kvítí
Černá růže
Pro nějž slunce nesvítí
Kdo ji pomůže?

Prázdné oči
Jiskra vyhasla
Pro ní se svět už netočí
Hra skončila

Bledé tváře
Co mysl opojí
Zhasínající svíce záře
Odpočívej v pokojí
Autor Drusilla, 01.06.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jo, dobrý!

01.06.2006 13:05:00 | Isabella Monvoisin

Složené z výkřiků, ale dohromady se mi to vcelku líbilo :-).

01.06.2006 13:05:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí