Otázky bez odpovědí

Otázky bez odpovědí

Anotace: Jen pár myšlenek co mě zrovna napadly

Spousta otázek v mojí hlavě,
A žádná odpověď na ně není.
Tajemno je v každé jejím slově
Každým dnem se všechno mění

Jsou věci, které nikdy nezměníš
Ani kdybys tisíckrát chtěl.
Tak jako čas nikdy nevrátíš,
Jen proto abys víc času měl.

Kde je odpověď na ty trpké myšlenky
„proč to tak mělo být“?
na ty mám jen své domněnky
proč odpověď nemůžu mít?!
Autor seherzada, 01.06.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí