bezčasí

bezčasí

Anotace: +++

minuta za minutou
houpou se na ručičkách hodin
čerství oběšenci zlomenejch šibenic
v provazech lhostejnosti
tiší smrtí bez krve
kejvou na souhlas
nudě v soudcovskym taláru nikotinu
na život spočítanej na prstech
Autor kulishak, 08.06.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kývají a já taky kývám jako že ano jako že je to moc dobrý

08.06.2006 14:40:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí