Má beznaděj

Má beznaděj

Anotace: Je to jen takový vyjádření pocitů, ne zrovna zdařile napsaný, takže mi to prosím promiňte ...

Když už život nemá sílu,
jak hledám cestu zpátky,
přitom nečtu mezi řádky

Když už život nemá šanci,
To po sté čtu jednu knihu
A žal, ten utápím v líhu

Když už život nemá děj,
A začíná temnota –
Už i v duši je prázdnota

Když už život nemá barvy,
Existuje jen černá a bílá,
To jen v srdci praskla žíla

Když už život nemá smysl,
Jako předem prohraná bitva,
To po zápěstí přejede břitva

Když už život nemá lásku,
Ztrácí veškerý svůj děj,
Tak je zas´ zpátky ... má beznaděj
Autor meg..., 08.06.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo by to mohl zhudebnit:-) Líbí se mi to.

22.07.2006 16:19:00 | Gina Rocca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí