Neplač

Neplač

Anotace: kdyz sily dochazi cim dal vic..

Neplač

Třesoucí se tělo
Ležící na podlaze
Jakoby vše oněmělo
Za tenhle život platíš draze

Vzali ti tvůj dětský sen
A ty se vzdáváš
Není to první den
Co se tomu poddáváš

Tvé černé slzy,tak bolí
Už nechceš žít
Tvá bolest snad každého raní
Zas tolik jsi nechtěla mít

Postav se,zkus se přemoc
Ale zradili tě nejbližší
Strašná bezmoc
Slzy se utiší

Srdce nebije
Tělo se už netřese
Nic v tobě nežije
Otec tvou rakev ponese
Autor Drusilla, 08.06.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neptaj se me zda to tak chci...

08.06.2006 20:34:00 | Drusilla

je to krásný, nemám výhrad, jen není to trochu moc depresivní na tvůj věk?

08.06.2006 20:24:00 | Lucie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí