Utrpení

Utrpení

Anotace: prosím,napište mi připomínky... ;-)

Světlo svíce, osvětluje tu jeskyni
Starou, špinavou přesto potřebnou.
Tam ve tmě v rohu, dívka sedí tiše,
Jak ta myška,co tajně, jídlo hryže.

Avšak ona pláče, truchlí, trpí.
Její ruka je pokrytá rudou krví.

Slzy stékají po tváři skleslé.
Facka zmizí, bolest zbude.
Už nedá se v srdci říci, klid,
Dívka trpí vzpouzí se srdci.

Avšak stále páče, truchlí, trpí.
Její ruce, jsou pokryté rudou krví.

Co se stalo, že nevinná už není?
Muž smáčel ji její rudou krví.
Šla jak dítě, smála se všemu,
Pak přišel on, všechno změnil.

Avšak dívka už nepláče, tiše trpí.
Její ruce jsou smáčené rudou krví.
Autor lizardka, 10.06.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemnédoufám, že to není vlastní zkušenost...Dramaturgyně..

10.06.2006 23:19:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí