Smutná dívka

Smutná dívka

Anotace: vzpomínka...

oči zahalené tmou
šaty posete černotou
rude skvrny na rukou
cítí těžkou hlaavu svou

pokoj s okny bez světla
jen můra jimi prolétla
podlaha měka jako mech
slyší každičky svuj dech

bez přatel a bez rodiny
děla sobě hospodyni
smutek nese na tváři
slunce před ní nezáří

v letním horku u prahu
nežada si potravu
smutkem tváře zahalene
tělo ve stín položené

ma teď stejně jako umrlec
pokoj svuj s mřížemi jako klec
usta něma mluvit chcou
že tuto samotu již nesnesou

přátelé ji opustily
své kořeny smutku zapustily
ma tělo bez ducha co nic nevidí
jenž za nic již se nestydí

sama opuštěna jako vyvrhel
duši svou poslala do pekel
lasku nema city nezna
lidmi byla zavržena...
Autor GeD, 11.06.2006
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mistake... vím a jsem rad že seš tady aspon ty ...

11.06.2006 11:22:00 | GeD

Sam vis, ze tahle je pro me hodne dulezita, ze jsem s ni pracovala celkem dlouhopu dobu a vzniklo z toho to, co ty sam viis, co vidis.. moc dobra, jak jiste vis..;)

11.06.2006 11:19:00 | mistake

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí