Stín

Stín

Anotace: .....

Stín

Sama sebe objímáš
Ležíc na podlaze
Opět své pocity skrýváš
Listuješ v bolesti jako v knize

Myšlenky se hlavou honí
Nedají se uspořádat
Někdo se nad tebou skloní
Zkus o pomoc požádat

Čirá beznaděj
Definice tebe
Všichni po tobě něco chtěj
Ztratila jsi nebe

Natáhneš ruku
Stín se přiblíží
Nikoho nemáš po boku
Pořád se k tobě plíží

Ruka klesla
Někdo se ti podívá do očí
Ty ses vzdala
Ten někdo už ví že vše končí
Autor Drusilla, 11.06.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása:)

13.06.2006 14:32:00 | bionic

pekna moc pekna :-)

11.06.2006 16:23:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí