Jizvy na duši

Jizvy na duši

Anotace: ........

Jizvy na duši

Zaryté jizvy
Stala za tebou
Zůstaly jako stopy
Zarývala sis nůž do rukou

Všude krev,oni to nevidí
Zlomí tě zas a znovu
Pořád ti jen křivdí
Svěř se,ale není komu

Oni se zahojí
Ty ale nezapomeneš
Něco v tobě se zlomí
Nakonec zahyneš

Jizvy na duši
Bolí víc a víc
Jsou čím dál hlubší
To nezmění nic

Opět tě kritizují
Včera si utíkala pryč
Tak moc ti ubližují
Braň se,křič
Autor Drusilla, 14.06.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to hodně smutné :´-(

29.12.2006 19:56:00 | Merlin1

Sice hodně drastické, ale fakt dobré! 80%

15.06.2006 16:10:00 | Silent Storm

Téhle básni rozumím.Bohužel.

14.06.2006 21:15:00 | Helois

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí